Maatwerk oplossingen voor fun-ervaringen waar horeca en evenementbureaus niet buiten kunnen. We openen het doek voor de voorstelling!
|
Koolzuur in uw frisdrank In de horeca wordt 90% van de koolzuur gebruikt voor frisdranken, de zogeheten post-mix dranken. Linde Cryoservices is er trots op de grootste fastfoodketens, pretparken, evenementenhallen en partycentra tot haar klantenkring te mogen rekenen. Dat geldt ook voor steeds meer ambachtelijke bierbrouwers. |
|
Stikstof in de horeca Vloeibare stikstof wordt gebruikt bij cryogeen koken of moleculair koken in de wat exclusievere restaurants voor het maken van de fraaiste creaties. Ook ijs maken met stikstof is nooit eerder zo snel en gemakkelijk geweest. Daarnaast wordt bij restaurants vaak droogijs ingezet om een gerecht op spectaculair dampende en sissende manier op tafel te kunnen serveren. |
|
Mystieke nevel met CO2 U kent ze wel: de geheimzinnige nevels op het podium en de rookgordijnen bij popconcerten. Zo wordt bij evenementen droogijs ingezet (uit dozen of containers), waar rookeffecten mee gemaakt kunnen worden, óf vloeibare koolzuur waarmee men rookeffecten kan maken in theaters en bij festivals. Samen met evenementenbureaus worden tests uitgevoerd voor de juiste, gewenste rookgordijnen. |
Leveringsvormen, producten en diensten
Afhankelijk van uw wensen aan de levering van vloeibare stikstof, koolzuur of droogijs, heeft Linde Cryoservices efficiënte bezorgmethoden ontwikkeld die naadloos aansluiten bij uw horecagelegenheid of evenementtype.